My Little Black Dress

Za vikend sam otišla do Crne Gore na jedno venčanje; spakovala sam vrlo malo stvari, išla sam na sigurno i ponela svoju trenutnu verziju male crne haljine. Verovali ili ne, godinama nisam imala, za mnoge žene obavezan odevni predmet i tek sam prethodne jeseni, sticajem neočekivanih okolnosti**, kupila jednu. Ova je napravljena od svetlucavog crnog materijala koji se pomalo rasteže - uslikala sam vam je i na dnevnom svetlu pošto se na ovim fotografijama iz predvorja restorana ne vidi tako dobro. Bež cipele su moje ''svadbarske'', pošto ih jedino u tim prilikama i nosim; imaju suviše visoku štiklu za neke svakodnevne kombinacije. Idu uz skoro svaku haljinu, tako da su se dosad pokazale dobrom kupovinom. Nisam znala u koje godišnje doba da smestim ovaj autfit jer mislim da bi se uklopio u sva 4 (naravno, u zatvorenom prostoru). 
Sustigao me je umor i neredovno spavanje, tako da pokušavam da se oporavim od toga dok se vraćam ukorak sa svakodnevnim obavezama. Zbog toga ni blog neću pisati redovno ovog leta, sem tokom juna. Kao što ste mogli da vidite, u junu sam sebi zadala izazov da svakodnevno objavljujem novi sadržaj - dobili ste 27 blog postova i 3 videa. Prvih deset dana sam bila uzbuđena i puna ideja i entuzijazma, da bih sredinom treće dekade jedva čekala da se jun privede kraju i završim sa tom obavezom. Ranije sam na drugim blogovima viđala devojke koje bloguju svakodnevno čitavu godinu i mogu samo da kažem: svaka čast, jer meni je i mesec dana bilo dovoljno zahtevno. Možda bih i ja mogla da izguram čitavu godinu, ali u svetu u kom nemam dece :-)) 


Dress: Koton   Clutch&Shoes: Asos

** neočekivane okolnosti su kad imate venčanje u familiji, a haljina na koju ste računali da ćete je nositi ne može da se zakopča (smanjila se od stajanja u ormaru), pa morate na brzinu da odete u Ušće i kupite prvu stvar koju vidite, a da vam koliko-toliko pristaje

Коментари

Постави коментар