Još jedan pretpraznični


Protekla nedelja bila je pomalo mahnita, užurbana i pretrpana, tako da nisam stizala mnogo da pišem/fotografišem okolo, ali bi trebalo da ova naredna bude znatno rasterećenija. Stan mi još nije sređen za praznike, doduše, jelka je okićena; ukrasi su nešto neravnomernije raspoređeni zahvaljujući pomaganju mog dvoipogodišnjaka, a boje koje sam odabrala ove godine su zlatna, srebrna i bela. Na Instagramu i Fejsbuku ste mogli da vidite i objavu za praznično poklanjanje - jedan dobitnik će postati vlasnik stvarčica za slike ispod; za učešće je potrebno poslati humanitarnu poruku na broj 3030 ili 2 poruke na broj 1150, i na taj način donirati 200 rsd za pomoć obolelim ljudima i deci. Skrinšot poslate poruke mi možete poslati na mejl ili u inboks na društvenim mrežama, a prijavljivanje traje do 25. decembra, do ponoći. Važi za Srbiju. Ove godine nisam htela da organizujem klasičan giveaway već da malo pomognemo našim zdravstveno ugroženim sunarodnicima, a ako odziv bude dobar, radiću tako svake godine.  
 Kada već govorim o poklonima, ja sam juče dobila prvi novogodišnji poklon od svoje prijateljice knjigoholičarke, a u njemu su dve knjige koje sam želela (Agata Kristi i Nil Gejmen), kao i ova cakana praznična šolja (i nešto slatko :-)) Ja sam takođe bila vredna ove nedelje i spremila najveći deo poklona za drage ljude, tako da je to deo objašnjenja za gorepomenuti haos u stanu - ukrasni papir, kutije, kese i šljokice na sve strane. Ali, to je nered od one lepše vrste. 

Još uvek nisam stigla da uveče prošetam gradom i uživam u svetlucanju novogodišnjih ukrasa, gucnem kuvano vino i osetim dah uzbuđenja zbog predstojećeg dolaska Nove godine (jutra i večeri su mi uvek najviše ispunjeni obavezama; sinoć sam zaspala gledajući filmThe Holiday - mislim da sam već preporučivala ovaj film kao divan način da se uživite u prazničnu atmosferu), ali, uz malo sreće, desiće se i to za koji dan. 

Коментари

  1. Divne slike i divna zamisao(uz jednako lepe poklone!) da nagradiš humanitarce, moje velike čestitke i podrška, zaista!:)
    Meni je decembar bio veoma stresan, pa tek sada počinjem zaista da hvatam delić praznične euforije! U petak se selim, tj. vraćam nazad kući, tako da očekujem da tek u subotu počnem sa kićenjem jelke, ukrašavanjem stana i novogodišnjim opuštanjem.
    U okićenom Beogradu, baš zbog svih stresova, nisam stigla, a nešto nisam ni voljna da uživam.:( Nadam se da će se u narednih četiri-pet preostalih dana i to da se promeni, da malo nadoknadim.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja sam stalno bila u žurbi i samo sam brzinski uslikala ponešto, biće valjda vremena kasnije za neku laganu šetnju gradom. Srećan ti put i uživaj u krugu porodice, to je najlepše ❤

      Избриши
  2. Ulepsala si mi vece novim videom! Stvarno divno pricas i uzivanje je gledati te i slusati. predlog za snimanje: Knjige koje zelim da procitam, onda Knjiga koje zelim da kupim, Knjige koje mozete pokloniti, mozes i neki tag da uradis, cini mi se da nisi skoro ❤

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti mnooooogo ❤ Snimiću video o knjigama koje želim da pročitam u narednoj godini, to mi je svakako u planu.

      Избриши
  3. Jos jedan: Omiljenje knjige domacih autora :)

    ОдговориИзбриши
  4. Daaaa i ovo bih mnogo volela: Tvoji omiljeni klasici

    ОдговориИзбриши
  5. Top 10 knjiga koje mislis da svako treba da procita u zivotu, Knjige koje ces sigurno opet citati, Festive Christmas Book Tag, First Date Book Tag, Never Will i Ever Book Tag

    Izvini sto sam iseckano pisala, necu u buduce

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ma nema veze za seckanje :-) Potražiću ove tagove, pa da uradim neki. Hvala još jednom ❤

      Избриши

Постави коментар