Nedelja u slikama

 Počele su pripreme za praznike, spremanje poklona, paljenje lampica i izvlačenje omiljenih zimskih šolja za čaj, a ove godine sam, nakon više od decenije pauze, rešila da šaljem novogodišnje čestitke prijateljima. Ne očekujem ništa zauzvrat, šaljem ih jer me to raduje, a znam da skoro svi ljudi vole, u doba elektronskih pozdrava, da dobiju i poneku ''pravu'', opipljivu čestitku kao znak pažnje. Ove na slici sam kupila u pošti, a fali mi još desetak, koje ću da potražim na nekom drugom mestu jer hoću da sve budu različite. Na slici iznad vidite policu s novim knjigama, od kojih sam ranije čitala samo Hobita (ovo je ilustrovano izdanje koje sam kupila na Sajmu). Nešto mi sporije ide čitanje ovog meseca jer sam sebi natovarila dosta obaveza, a učlanila sam se i u teretanu (ipak), tako da odvajam vreme i za to, i prija mi da se tu izluftiram jer mi se nekad baš nakupi stresa u toku dana. 
 Pre neki dan sam isprobala i ovaj K piling za telo na bazi kafe i oduševljena sam jer koža momentalno deluje mekše na dodir, i nekako zategnutije. Malo sam se bojala da mi ne ostanu smeđe mrlje u kupatilu, ali ništa od toga, sve se lepo ispere. Ima više varijanti (cimet, morska so), a ja sam odabrala ovaj s karanfilićem koji je osmišljen specijalno za ovaj praznični period. Uz rizik da zvučim kao s reklame, moram reći da sam veoma zadovoljna i izgledom ambalaže (ćirilica!!!), mirisom, kao i time što je u pitanju domaća proizvodnja. 

Neki članovi moje porodice obožavaju integralne Tonus pločice i maltene smo se svi navukli, redovno ih grickamo i kupujemo kao najvernije mušterije.
Kao što sam rekla, nisam stizala ovih dana da čitam, tako da nema ni novih recenzija, i u takvim slučajevima kačim ove ''dnevnik'' postove, sa fotografijama koje nakupim u toku nedelje, nadam se da vam nisu dosadili. Vidimo se sledeće nedelje. 

Коментари

  1. Kako si se lepo setila da napises cestitke. Sigurna sam da ce se tvoji prijatelji jako obradovati! I to sto si krenula u teretanu je pun pogodak, nema boljeg osecaja od dobro odradjenog treninga :) A "dnevnik" postovi su mi bas dragi, ne mogu dosaditi

    ОдговориИзбриши
  2. Volim ovakve postove! Odlicna ideja za cestitke! Deca i ja cemo praviti cestitke i slati ih babama:-)) Svaka cast za teretanu, ja pored posla, dvoje dece i kuce ne stizem apsolutno nista ( nemamo nikakvu pomoc pa je bas nezgodno), citam samo u prevozu. I drago mi je sto si se vratila na yt!

    ОдговориИзбриши
  3. Predivne slike, naročito ova poslednja!:) Ništa lepše od zimske noći!:)
    Čitaš mi misli sa ovim čestitkama, baš sam u petak bila u pošti i nisam mogla da odolim prelepim prazničnim razglednicama, kupih nekoliko i ove godine ću ih poslati dragim osobama, da malo vratim taj lepi, stari običaj!:)
    Ne pamtim kada sam kupila knjigu, zapravo (ironija!) otkad radim nisam uspela da izdvojim. To je ono što frustrira, uz posao van struke, neinspirativan i neisplativ - udaljavam se od sebe.
    Divan "ulov" imaš na policama!:)
    Ćirilica na ambalaži! Kakvo osveženje!:)
    Probala sam "Tonus" (koleginica ga stalno jede), sviđa mi se, mada je malo skup.

    ОдговориИзбриши
  4. Bas lep post, topao :)
    Obozavam cestitke i prva tura (daleke zemlje) krece na put sutra :)

    ОдговориИзбриши

Постави коментар