Books&Belgrade

 Oprostićete mi na ovim nemaštovitim naslovima tekstova; nakon 500 i nešto postova, ne zna čovek tj. žena šta više da smisli, pogotovo ako su tematski slični. Na prvoj fotografiji sam vam predstavila svoj čitalački plan za februar - ''Marsovac'', ''Dan skakavaca'' i ''Crveno i crno'', a od ove poslednje očekujem najviše. Razmišljala sam da ubacim još koju, ali ću u februaru imati manje slobodnog vremena tj. moraću više da radim nego u januaru, tako da je bolje da ne planiram ništa krupno. Odustala sam od teretane - ovog meseca sam krenula na časove salse sa Đoletom i baš se radujem ponavljanju starih i učenju nekih novih plesnih koraka (tj. imam da ponovim samo osnovni korak, to je jedino čega se sećam otkad sam išla na ples pre deset godina, dakle imam mnogo da učim i postala sam sva drvena od neplesanja). Blog ću ažurirati svakog ponedeljka i petka, tim danima očekujte nove postove. I blogorođendan je sredinom februara, pa ću se potruditi da upriličim i neko poklanjanje tim povodom. Za danas sam vam spremila nekoliko kadrova Beograda, tu sam negde i ja (s predugačkom kosom koju moram da skratim što pre), novi kafić koji sam otkrila na Instagramu (a gde bih drugo?) - Klub ljubitelja cipela - i pogled s galerije divne knjižare (Akademija-Evro Giunti-Papirna krila; gde je beli zec?). Dovršila sam ''Zaslepljenost'', verovatno ću o toj knjizi pisati sledeće nedelje. Želim vam svima lep vikend. 


Коментари

  1. Jedva čekam utiske, pogotovo za "Crveno i crno", jer mi je to jedan od pet najdražih romana, mnogo ga volim i lik Žilijena, baš me zanima kako ćeš ga doživeti.:)
    Divne slike, divna ti, želim ti lep februar, biće da nas je sve januar uspavao, nekako razvučen, sad će mesec ionako biti kraći, pa to svima neminovno "ubrza" tempo.:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Evo čitam (prešla sam 200 str.), ali mi zasad nije nešto, a Žilijen mi ponekad čak ide na živce. Ima još vremena da promenim mišljenje, doduše.

      Избриши
    2. Mislim da sam ja od retkih osoba koje ga vole, jer je zaista pravi anti-junak.:) Ali, s obzirom da je moj ukus za književne likove prilično uvrnut (opsesija tzv. bajronovskim junacima), verovatno zato toliko volim i ovaj roman.:)

      Избриши

Постави коментар