December so far


Jedna dosadna nedelja je iza mene - gotovo da nisam mrdala iz kuće i već sam se ucrvljala. Najpre se Ogi razboleo, tako da jedno deset dana nije išao u vrtić, što znači da sam bila s njim zatvorena po ceo dan i išli smo samo do doktora, a onda i ova poledica zbog koje nisam smela da se odvažim i prošetam jer ako padnem, to može biti fatalno po bebu. Znam da ima trudnica koje ignorišu svoje stanje i skaču, skijaju, ponašaju se kao da nisu trudne, ali je meni to budalasto.  Sva sam srećna što se ovog vikenda led konačno otapa, pa da mogu malo da se razmrdam. Spremala sam neke poklone (najviše za Ogija) i malo sam više čitala nego obično, gledala sam reprize Doktora Hausa i Igre prestola (kod ove druge sam preskakala nebitne delove, poput dijaloga Misandei i Sivog Crva ili famozne Ros). O Hausu vam pišem u sledećem tekstu, za koji dan. 



Skoknuli smo do tržnog centra Ušće jer sam na Instagramu videla reklamu da će doći Deda Mraz i vilenjaci; mrzelo me je, bila sam pospana i krenula sam isključivo zbog deteta, međutim, nikakvog Deda Mraza nije bilo. Bilo je još zbunjenih ljudi koji su se raspitivali šta se dešava, niko nije dobio odgovor, a reklama je bez reči uklonjena s Instagrama. Kakav kiks. 

Kao i obično, nemam osećaj da će uskoro praznici, mada uživam u ukrasima i ubacujem ih na skoro sve fotografije koje uslikam. Nisam se još prošetala kroz grad da vidim kako je dekorisan, ali ima vremena, ionako će ukrasi stajati do marta. Jeste videli da je počeo Deretin tradicionalni novogodišnji popust? Ja pravim spisak. Ogi me juče pitao šta će mi Deda Mraz doneti. ''Možda neku knjigu.'' 





Коментари

  1. Ovde se led otapa već treći dan, uz kišu, svuda je samo voda.:( Doduše, bolje i to nego poledica, ali nadam se bar još jednom pravom snegu do dočeka!:) Nedavno sam, kad već spominješ ispalu oko Deda Mraza, čitala kako je to jedan od najbolje plaćenih poslova u ovom periodu kod nas.
    Mnogo mi se dopadaju fotografije, posebno ova sa Andersenovom knjigom i zlatnom ribicom!:) Stvarno uživam u tvojim slikama, nekako su čiste, jasne, pozitivne i svaki detalj se lepo uklapa. Pretpraznično raspoloženje već počinje da me baš, baš obavija!:)

    ОдговориИзбриши
  2. Oprez nije na odmet! I pored pažljivog kretanja po ledu, prošle nedelje sam pala, dobro se ugruvala i zaradila ogrebotine po ruci. Srećom, nije bilo većih posledica, ali bilo je još kritičnih situacija.
    Meni bi baš legla poneka lepa knjiga od Deda Mraza.
    Ovih dana nas neprestano bombarduju nekim akcijama i popustima. Ne može čovek da se okrene, a da ne ostane praznog novčanika. Čini mi se da nikad nije bilo više sniženja. Pavić i klasici u "Vulkanu", kozmetika, šminka, garderoba, posude, novogodišnja dekoracija, slatkiši u prazničnom pakovanju... Da sam Onazis, ne bih mogla sve to da isfinansiram.
    Sličice su ti prelepe, a posebno mi se svidjaju čarapice i kesice pored Andersenovih bajki, samo ne mogu da provalim šta je u njima.
    Pozz, baš se obradujem kad ovako brzo objavljuješ postove.
    P.S.Ne znam da li si videla igricu na Maxi-jevom sajtu!?Može da se igra svakodnevno do Nove Godine, a ne oduzima puno vremena. Zabavna je i nagrade su simbolične. Ja sam dosad dobila Fantu i Eurokrem, a obradovala sam se više nego da su mi dali ceo paketić😃!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. U pravu si, sa svih strana mame popusti, teško je ostati priseban.
      Ovo na slici s Andersenom su čajevi koje sam dobila na poklon.
      Hvala za info, nisam znala za tu igricu, baš bih mogla da probam :-)

      Избриши

Постави коментар