U maju...

Blogger je promenio načine podešavanja, a ja zaista ne volim promene interfejsa (jedan od razloga što i isti mobilni koristim godinama, odnosno, dok ne ispusti dušu), tako da bi zaista trebalo da se pozabavim selidbom ovog bloga. 

Pošto sam retko izlazila iz kuće, nisam nešto pažljivo birala šta ću kupiti od kozmetike (da se ne bih svuda bespotrebno šetkala), pa sam u dm pokupila ovu Nivea kolekciju. Dnevna krema ima zaštitni faktor, to sam gledala da uzmem, ali sveukupni utisak nije neki, neću ponavljati kupovinu. Uveče namažem noćnu kremu, a kad se probudim, koža bude suva. Nije za mene. Najviše volim domaću Dar kozmetiku (jesam li dosadila s njom?), ali treba nekad promeniti, a i nisam baš bila u situaciji da je lovim po gradu.

Usuđujem se da kažem da je čitalački mesec iza mene bio uspešan – postigla sam više nego što sam mislila. S drugaricom u tandemu sam pročitala Leona Afrikanca, ta knjiga mi je bila u planu više od 10 godina, ali mi se na kraju manje dopala od većine Malufovih koje sam čitala. Maluf nije toliko popularan kod nas, čini mi se, ovo izdanje koje sam dobila za prošli rođendan je Lagunino iz 2005, izgleda još nisu rasprodali tiraž. Bolje za mene, skupljačicu Malufa. Pomenula sam već da sam pročitala Rebeku, takođe jednu želju koju sam vukla duže vreme. Omlatila sam 3 Agate Kristi, jedan triler i jedan priručnik (o tome ću kasnije). Hm, sad kad vidim, nije toliko impresivno što se tiče kvaliteta i poštovanja spiska.


Naručila sam i novi planer, na kraju sam opet odabrala Smrcha&Bo jer sam se navikla. Pogledala sam sve druge koje ste mi preporučili na Instagramu, ali mi zaista većina nije odgovarala – neki su bili nedatumirani tj. potpuno prazni, a ja volim da imam šablone u koje ću da upisujem planove i obaveze, nemam strpljenja da crtkam i puštam mašti na volju već sve po vojnički. Dobro, ne skroz, ubacim ja šarene papiriće, stikere i štošta, ali me smara da sama pravim odeljke i ostalo. Druga stvar je što više volim kad su povezani spiralom nego tvrdo ukoričeni. Izabrala sam ovaj dezen koji se zove Nil, inspirisan Egiptom i tako zamenila onaj stari sa cvetovima.

Instalirala sam igricu Pronađi razlike (Find the differences 750+ levels, može da se igra oflajn) da Ogi ima da se zanima ako se vozimo, međutim, izgleda da sam se ja navukla, pa svakog dana odigram po desetak igara – uglavnom se traže razlike između scena prirode, enterijera i eksterijera, postavke doručka, a bile su i 2-3 scene na kojima su police s knjigama. Uveče kad legnem da spavam, pred očima mi iskrsne igrica i u svojoj glavi tražim razlike #udarenamokromčarapom Najviše volim da tražim razlike između naizgled istovetnih polica s knjigama. 

Pošto ste na društvenim mrežama od ponuđenih knjiga koje sam u skorije vreme čitala izglasali Gotiku, očekujte je u narednom tekstu. Pozdrav! 

Коментари