The Little Lady Agency


''Savršena damska agencija'' jedna je od zabavnijih knjiga svoga žanra (u pitanju je chick-lit), dakle, lagano štivo koje će vas opustiti i razvedriti. Pročitajte kako se naša junakinja Melisa našla (i snašla) u nezavidnoj situaciji - dečko joj je pobegao (s njenim parama), dobila je otkaz na poslu, trpi pridike zahtevnog oca, a pritom se muči i s ponekim kilogramom viška. Ukoliko od starta ne očekujete nešto preterano originalno (pa čak ni realno), uživaćete u ovoj knjizi i verovatno se pronaći u bar ponekoj Melisinoj osobini i sitnim ženskim problemima s kojima svakodnevno izlazimo na kraj. 

 Prilikom jedne kupovine preko Interneta, greškom sam kliknula i naručila dva primerka ove knjige. Jednu sam zadržala, a drugu ću da poklonim nekoj od vas, jer, zašto da skuplja prašinu u mom ormaru kad ima devojaka koje bi volele da je pročitaju. Ako vas pobliže interesuje radnja ili želite da pročitate odlomak, pogledajte ovaj LINK ka stranici izdavača. 
Pošto nije u pitanju giveaway, ne morate se prijavljivati u komentarima ispod već, ako neka od vas želi da dobije knjigu, neka mi pošalje poruku na booksandliliesblog@gmail.com  ili u inbox na FB stranici. Pošto želim da knjigu dobije neka od redovnih 'čitalica', u obzir ću uzeti samo osobe koje su za ove 2+ godine otkako imam blog ostavile bar jedan komentar na istom ili na mojoj FB stranici. Kao i uvek (sem kad naglasim drugačije), šaljem u bivše JU republike. Uživajte u čitanju! 

Коментари

Постави коментар