Falling like a leaf

  
No outfit post for today just because I didn't find anyone to accompany me in my walk through the city centre (as some of you might know, my husband/photographer is abroad, so I'm on my own now. Still, it doesn't matter cause I wanted to show you a couple of new jewelry pieces that caught my eye yesterday and I just had to get them home :-) 

Za danas nema autfit posta jer nema ko da me fotografiše. Kao što možda znate, moj suprug-crtica-fotograf je u inostranstvu, tako da sam prepuštena sama sebi. Ipak, to nije toliko važno jer sam ionako htela da vam pokažem par novih ''bijou'' komada koji su mi zapali za oko dok sam juče šetala Delta Sitijem. Za one koji ne znaju, u mnogim prodavnicama je u toku sniženje cena nakita i još uvek ima štošta da se probere, a nekima su stigle i nove stvari, pa navalite. Ja sam ovo kupila u Aldu i Orseju, ali ima da se nađe slatkih stvarčica i u drugim radnjama (npr. u Tally Weijl; nisam ulazila u Accessorize, ali sam bila u njihovoj radnji u Knezu i u Ušću i samo je neki škart preostao, tako da nisam ni htela ponovo kod njih. Koton u Ušću takođe ima nakit na sniženju; zapazila sam mnogo interesantnih ogrlica po 590, 690 i 790rsd). Kupila sam i par stvarčica za svoje dve rođake koje nameravam da posetim ovog meseca, ali ih nisam okačila ovde, za slučaj da čitaju blog :-)


Leaf-shaped earrings and rose ring Aldo, nails L'Oreal Luxembourg gardens
 

Earrings from Orsay

(Info: Prsten sam platila 290 dinara (ima i u ljubičastoj boji - ovo se odnosi na Aldo u Delti, u Ušću takvog prstenja nema), cenu minđuša u obliku lišća sam već uspela da zaboravim, ali su bile  435-465 dinara (dakle, oko 450). Žirafe su 390, a laste samo 190 rsd.)

Коментари

Постави коментар