Mirror Mirror





Sinoć sam gledala ''Ogledalce, ogledalce'', najnoviji film Džulije Roberts. Ovo je malo drugačija bajka o Snežani, sa dosta komičnih elemenata i malo drugačijim krajem. Iako bi trebalo da Snežana nosi glavnu ulogu, u ovom slučaju je zla kraljica (čiji lik Džulija tumači), zasenila mladu lepoticu. Zapravo, čitav film je gledljiv isključivo zahvaljujući ovoj prelepoj, šarmantnoj, četrdesetčetvorogodišnjoj glumici, majci troje dece i dobitnici brojnih nagrada, uključujući Oskara (2000. godine).
Armie Hammer as Prince Alcott

U ostalim ulogama pojavljuju se Armi Hamer (princ Alkot), Šon Bin (Snežanin otac, kralj), Nejtan Lejn (kraljičin sluga Brajton).
Najbolje i najduhovitije replike su zapale kraljici, koja tako, kada princ oduševljeno priča o Snežaninoj lepoti i prelepoj beloj koži, progunđa: ''Ona ima osamnaest godina i nikad nije bila na suncu, naravno da joj koža izgleda dobro'', ili, dok zgodni princ poluodeven stoji pred njom:''Neka neko donese ovom čoveku košulju, ne mogu da se koncentrišem''.
Film je režirao Tarsem Sing, indijski reditelj, što se da uočiti na samom kraju, koji podseća na scenu iz bolivudskog filma.
(http://www.youtube.com/watch?v=4Ra_079CprY&feature=related)
Lily Collins and Julia Roberts on the ''Mirror, mirror'' premiere
Volim Džuliju zbog šarma kojim zrači i opuštenosti s kojom ta žena svakodnevno izlazi na ulicu, u običnoj odeći i bez šminke. 

Коментари

Постави коментар