JAT Airways- I'll skip that one

Htela sam s vama da podelim jednu neprijatnost koja mi se desila prošlog meseca, a vezana je za našu avio kompaniju JAT. Nije ništa strašno, ali moram reći da sam se veoma razočarala u njih jer nisu dozvolili mom ljubimcu da putuje sa mnom. Naime, politika kompanije dopušta psima i mačkama da se voze u putničkoj kabini, a ostalim životinjama ne. Kada sam nazvala informacije da proverim, žena koja se javila mi se kreveljila u slušalicu i potvrdila da nijedna životinja sem pasa i mačaka, ''makar bila i mala kao morsko prase, ne sme da se vozi hahaha''. Kao što znate, ja imam patuljastog kunića, a ne psa niti mačku i zbog toga očigledno treba da ispaštam. Razumela bih da ne dozvoljavaju nijednoj životinji, ali ovo je čista diskriminacija. Moj kunić je zdrav, sve vreme je u svom transporteru, u mom krilu, i živ se ne čuje. Naravno, vratila sam avionsku kartu jer ne želim da imam posla s takvima. Moram napomenuti da sam letos iz Crne Gore doputovala avionom Montenegro Airlines-a koji mi nije pravio nikakav problem zbog ljubimca. Tako da znate da, ako se nalazite u sličnoj situaciji kao ja, zaobiđete JAT ako ikako možete.


 photo gricko_zps287927e1.jpg

Коментари

  1. Bas mi je zao. Ne znam sta to kunic moze uraditi ili imati, sto nemaju psi i macke, pa da zato ima zabranu? Srpska posla :(

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mene je dodatno iznerviralo što mi se ta žena smejala, kao da sam tražila da nosim krokodila u krilu.

      Избриши
  2. Kako je meden! Ne vidim zasto bi se pas razlikovao od zeca :/

    ОдговориИзбриши
  3. E to mi je bas cudno! ako dozvoljavaju pse i macke zasto nebi i ove male tihe, predivne kunice.. Ne mogu da vjerujem!

    ОдговориИзбриши
  4. Koji glupi propis, pa manje problema pravi kunić od pasa. Kad sam ja radila kao stujardesa, ti psi koji su putovali stalno su lajali, pa nismo ništa prigovarali vlasnicima jer smo razumjele da se životinja prepadne i što sad...čak smo puštale da malo prošetaju sa psom po kabini i slično.

    Inače vidjela sam svakakve ljubimce, to valjda ovisi o kompanije, mislim da nije nekakav međunarodni propis, jer kad sam radila u Italiji neki su čak i kokoš poveli...( ne zafrkavam se, pričala mi kolegica)

    pozdrav

    ОдговориИзбриши
  5. Bezveze stvarno, nema nikakvog smisla! Sto kazes hajde da ne mogu zivotinje uopste, ali da mogu psi i macke, ali ne i kunici?? Svasta...

    ОдговориИзбриши
  6. Blesavo, pa više nereda i buke može pas napraviti nego zekonja :/

    ОдговориИзбриши
  7. Jao jako strasno.Nisam znala da su tako rigorozni po pitanju malih zeka.
    Hvala ti na ovoj korisnoj informaciji!! :)
    Zekam je pravi Secerko!!

    ОдговориИзбриши
  8. Jadni zekan, pa sta on kome smeta. Sto i on ne bi smio da leti u putnickoj kabini,bas je sladak, mrva mala :-)

    ОдговориИзбриши
  9. Jao sto je meden <3
    Moja drugarica je imala slican problem sa vozacem "Lastinog" autobusa, koji je rekao:"Sto se mene tice to je hrana, ako jos mrda, onda je prtaljg i mora u gepek sa ostalim prtaljgom" za njenog kunica.

    ОдговориИзбриши

Постави коментар