Favourite nail polishes 2

Kako se omiljeni lakovi menjaju na svakih nekoliko meseci, red je da predstavim svoje prolećno-letnje favorite. Ako vas interesuje moj prethodni, februarski post o omiljenim lakovima, možete ga pogledati OVDE
Reciklirala sam i neke starije slike s bloga, da ne bih ponovo slikala (lenjost ili praktičnost?)
 

Essence Marble Mania Silver Twister: Kad sam ga tek kupila, nisam bila nešto oduševljena, međutim, utisak se promenio i sad baš volim da ga mackam. Najviše mi se sviđa to što se na nekim fotografijama specifično sija pa izgleda kao da imam ogledalca na prstima.


China Glaze Custom Kicks: Obožavam ovu boju jer priziva leto - more, lepršave haljine i smele senke na očima. Ono što mi se ne dopada kod ovog laka je što, čak i kad ga temeljno skinem, nokti ostaju plavozeleni ostatak dana, mnogo je jak.


Avon Sea Breeze imam već više od godinu dana i dobar deo je potrošen. Nosila sam ga u proleće i leto, pa sam ga tokom zime malo zanemarila i sad je opet tu, u redovnoj postavci, dok mi ne dosadi mint ludilo. Volim ga jer se lako uklapa u sve.


Avon Berry Shimmer je uživo tamniji nego na ovoj slici - nisam uspela da ga uslikam da se lepo vidi njegova prefinjena nijansa. Njime često mažem nokte na nogama (koji se ne vide zbog zatvorene obuće, ali nema veze, bitno da ih ja vidim :-)) Fin damski lakić. Kod svih iz Nail Pro+ kolekcije koje imam, moram da nanesem 3 sloja jer se dosta provide. 


Aura She Bunny 25 - Ovog mališu sam naprasno zgrabila čekajući u redu za kasu u Liliju. Pravi letnja boja, vesela, koralna. Nadam se da će ljudi iz Aura tima početi da daju imena nijansama svojih lakova jer lepi i zanimljivi nazivi čine pola zabave! Ovaj ću verovatno brzo potrošiti jer je pakovanje od 5.5ml.

  
Essence Naughty and Pink (107) - Htela sam neki drečaviji ružičasti lak i obilazila oko raznih brendova dok se nisam odlučila na ovaj. Pošto ide leto (tj. trebalo bi da je već stiglo, šmrc), u skladu s tim mi se menjaju i afiniteti pa sam rešila da se odmorim od zatvorenih bordo, tamnoljubičastih i teget nijansi i prigrlim vesele, otvorene boje. Ovo je prvi koji sam uzela iz ove Colour&Go kolekcije, pa sam se iznenadila videviši debljinu četkice (slična kao kod Astor Quick&Go). Relativno se brzo suši, 2 sloja su dovoljna. 

To je to za ovu sezonu, na jesen se javljam s novim favoritima :-)

Коментари

  1. Avon serene imam super je,sada hocu ovaj essence! Ne znam da li ga ima u lilly-ju?!

    ОдговориИзбриши
  2. China Glaze i Avon su mi favoriti. :) Imaš divne ruke, uvijek to primijetim na slikama.

    ОдговориИзбриши
  3. Ovaj zadnji mi se najviše sviđa, baš volim ove nijanse na noktima :)

    ОдговориИзбриши
  4. Super su ti omiljeni lakovi :) Imam oba od Avona i oba su mi super :)

    ОдговориИзбриши
  5. Minty mi se najvise svidja :) danas sam otisla ponovo po svoju nijansu minta, perle de jade jer mi je starog nestalo. Snizili su lorealove u dm-u pa sam odmah uzela dvije nijanse, neka ima za ljeta :) :*

    ОдговориИзбриши
  6. Imaš baš lepe nokte a izbor nijansi je odličan!

    ОдговориИзбриши
  7. Amei todos + o queridinho foi o ultimo
    http://www.jeitosimplesdeser.com.br/
    http://www.youtube.com/user/JeitoSimplesdeSer
    https://www.facebook.com/jeitosimplesdeser
    Bjim e boa noite

    ОдговориИзбриши

Постави коментар