Librarian beige


Kao što ste mogli da vidite na Books and Lilies FB stranici, ošišala sam se juče, nakon višemesečne pauze, i još uvek se privikavam na svoju skraćenu kosu. Boju nisam dirala, iako izrastak počinje da me nervira, jer sam rešila da malo odmorim kosu od farbanja zbog toga što je prilično suva, tako da je neću ničim mrcvariti bar do juna. 

Kilavo proleće me je onemogućilo da ovih dana nosim nešto laganije i vedrije, pa sam danas obukla nešto što bih volela da nosim, ali još uvek nije dovoljno toplo za to. Uslikala sam se ispred svoje ''biblioteke'', koju ste možda viđali u On my bookshelf postovima, a tu sam često znala i da poređam i slikam svoju kozmetiku jer mi je zgodno zbog svetla koje dopire kroz prozor. Volela bih da imam još najmanje jednu ovakvu policu da bih lepo smestila sve svoje ljubimice, ali je to zbog nedostatka prostora neostvarivo. 

T-shirt dress: Vero Moda ; Shoes: my sister's

Коментари

  1. Predivne su mi cipele :) Joj i ja sam baš maloprije gledala svoj izrast, moram se farbati ovih dana, a skroz sam lijena.

    ОдговориИзбриши
  2. Meni se ormar gde stoje knjige od težine istih skroz deformisao za godinu dana, sada sam ih samo naređala jednu preko druge na ovakvoj polici kao što je tvoja, ali nema dovoljno mesta. Volela još jednu, ali i kod mene zbog prostora to nije baš moguće. Tužna priča naša. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Cute shoes and dress. I love the all white look this spring!
    Www.theurbanumbrella.com

    ОдговориИзбриши

Постави коментар