No Problem, have some Skittles



Uvod: U debelom sam u zaostatku s postovima, tako da ću narednih dana stavljati fotografije snimljene prošlog meseca dok sam boravila u Crnoj Gori. Primorje mi je mnogo inspirativnije za slikanje od Beograda, gde su na svakom koraku gomile ljudi koji smetaju i upadaju u kadar, pa se tako češće fotografišem kada odem dole. Nisam stizala redovno sve da okačim, a ne volim da postujem svaki dan jer mislim da to ni čitaoci ni ja ne možemo da ispratimo. Pošto mi se nagomilalo nekoliko postova u draft folderu, red je da krenem već jednom :-)

Današnja tema/outfit: 
Đorđe i ja smo bili već malo ogladneli pa smo u autu smazali gotovo sve bombonice, kao što vidite, malo je šta ostalo za slikanje. 

Prvi put sam prošetala svoje najnovije cipele koje sam kupila na Asosu u martu, s namerom da ih nosim na sestrinom predstojećem venčanju. Kako se čini, moraću da kupim drugi par za tu priliku jer su ove prilično nezgodne za hodanje i previsoke za moje ''volim ravno'' standarde. Ovaj jedan jedini put da sam ih obula je bilo kad sam otišla na ručak, dakle, uglavnom sam samo sedela :-) Podsećaju me na modele iz SJP by Sarah Jessica Parker kolekcije. 

Ukombinovala sam ih sa svojim omiljenim stvarima ovog proleća - udobnom sivom majicom (takođe Asos) i H&M pantalonama od prošle godine i po prvi put ove godine prošetala drečavi lak za nokte. Tu je i puderasto roze Bershka torba koju često nosim jer se lako uklapa uz sve. Je li vam lepo?




Коментари

  1. Pa ove cipelice su sjajne :)
    Mint boju obožavam tako da poseban "like" ide za prsten i farmerke :) Divno!

    ОдговориИзбриши
  2. Jako lijepo, svježe svijetle boje za proljeće i tek lak u jarkoj boji, postepeno i detalj po detalj prema ljetu i veselom drečavilu boja. Super pozitivno i preslatko. Torbica mi je posebno zapela za oko.

    ОдговориИзбриши
  3. Probala sam nekoliko puta Skittles i svaki put me trebalo lupati po leđima, zaglave negdje gdje ne treba :D Imaju nešto protiv mene i završila sam s njima!
    Proljeće je zvanično došlo tek kad svijetle pantalone počnu da šetaju gradom :)

    ОдговориИзбриши
  4. Kako su lepe boje! Divna je kombinacija a Skittles se savršeno uklapaju! ;)

    ОдговориИзбриши
  5. Skittles <3 <3
    Super opuštena kombinacija, jako mi se sviđaju mint hlače, odlično ti stoje! :)

    ОдговориИзбриши

Постави коментар