Typical


Za Bar me vežu samo lepe uspomene - tu sam kao dete na jednom letovanju naučila da plivam, a kasnije, kao studentkinja, dolazila sam u posetu svom momku (sada mužu) dok je neko kratko vreme radio tamo. Sećam se tih tužnih rastanaka kada me je pratio na autobus za Beograd, znajući da nas razdvaja 500 kilometara i da se nećemo videti bar mesec dana dok on ne dođe na vikend kod mene, što se tada činilo kao večnost. 
Da se manem sada romantike i pređem na nešto svežije teme.
Ove fotografije su nastale na u parku dvora kralja Nikole, koji sam dosad samo jednom posetila. Ambijent je toliko divan da sam zbog njega poželela da živim u Baru i svaki dan dolazim, posedim malo na klupi i slikam se :-)

Post sam nazvala Typical jer je ovo što sam obukla tipična ja, koja voli da joj pre svega bude udobno da bi nesmetano uživala u šetnji i razgledanju, a opet dovoljno pristojno i elegantno, usklađeno sa vremenskim prilikama. Verovatno bi neka majica sa printom bolje išla, ali su mi sve ostale u Beogradu (sem jedne koja je totalno neodgovarajuća). 
Da li ste posetili ovo mesto i kako vam se čini?


Коментари

  1. Čini mi se kao baš lijepo i opuštajuće mjesto :)
    I balerinke su ti super!

    ОдговориИзбриши
  2. Sada si i meni evocirala uspomene na jedno leto, davne devedest i neke, koje sam provela u Baru. Ostali smo porodično u jednoj vili. Sećam se da se od plaže išlo uzbrdo nekik krivudavim putem do kuće i to pešaka nekih 15ak minuta. Tada sam posetila park i prostorije dvora. Mislim da je pretvoren u muzej (ako nisu ništa menjali od tada).

    ОдговориИзбриши
  3. Nisam nikada bila u Baru ali verujem i vidim da je prelep.
    Divno izgledaš, a bela majica je uvek pun pogodak!
    Inače, i ja sam sa mojim mužem bila u vezi na daljinu tako da te razumem ;)

    ОдговориИзбриши
  4. Meni se jako dopada tvoja kombinacija, nekako mije baš u mom stilu, za svaki dan :D
    I cipelice su divne!

    ОдговориИзбриши
  5. Divne slike:),sve mi se svidja,i odeca i sminka,decentno i lepo :)

    ОдговориИзбриши

Постави коментар