Sister of the Bride

Moja mlađa sestra se udala u nedelju. U isto vreme sam i srećna i tužna, iako nemam pojma zašto ovo drugo, kada sam ja već uveliko u braku i ne živim s njom da bih u toj meri osetila njeno odusustvo. Venčanje i proslava su održani u Aranđelovcu, pošto je mladoženja odatle. Nažalost, nisam imala vremena da prošetam gradom i razgledam jer smo oko ponoći krenuli nazad za Beograd. 

Pošto je većina vas glasala za ovu haljinu, poslušala sam i obukla je. Nećete verovati, ali bila je jedna od neobičnijih na svadbi (ovo kažem pošto se sećam da su neki pisali da i nije toliko svečana; meni je drago što su naše žene prestale da preteruju i stavljaju svašta na sebe, mada je bilo par slučajeva u tesnim, prekratkim haljinama, kao i dve-tri žene u helankama (nisu s mladine strane :D ).  Bilo je i smešnih scena, npr. kada je mlada bacila bidermajer i uhvatila ga jedna baka; jedna druga se saplela i pala noseći torte u sali, a ja sam se previše uživela plešući sa bratom i slučajno ga rukom mlatnula u lice. 

Našeg koker-španijela Emu smo morali da smestimo u pansion jer nismo imali kome da je ostavimo. Bilo je to stresno iskustvo za nju jer je nikada pre nismo ostavljali na nepoznatom mestu, ali se već juče u toku dana vratila u normalu, a dobila je i ostatke pečenja sa svadbe. 


Pretpostavljam da biste voleli da vidite i mladinu venčanicu, ali to ne mogu da ispunim dok ona ne odobri fotografije tj. dok se ne vrati iz Pariza, gde su otputovali na medeni mesec. 
Stan nam je prepun cveća, torti i alkoholnih pića, pa sam sinoć pozvala svoju kumu da malo pripomogne u trošenju istih, a usput smo gledale seriju ''Put za Ejvonli'', mada se slabo čega sećam. 

Wedding outfit: dress Little Mistress, shoes Asos.

Коментари

  1. jao kako simpa tekst i sa anegdodata i sa ovim na kraju =) vidi se da je bilo zabavno

    ОдговориИзбриши
  2. Divno si izgledala, baš mi je drago da si ovu haljinu odabrala! :)

    ОдговориИзбриши
  3. Meni je sasvim dovoljno svecana :)) a i ako vec nema mladine vjencanice, ne bi bilo lose da poblize vidim tvoje cipelice :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Biće cipele (bile su već jednom na blogu ovog proleća), moram reći da su se dobro ponašale, mislila sam da će biti mnogo teže izdržati ceo dan u njima.

      Избриши
  4. E nasmejala si me :) Šta češ, na venčanjima uglavnom ima takvih čudnih momenata, posebno odevnih :D
    Zaista si divno izgledala! :)

    ОдговориИзбриши
  5. ja ne stigoh da napisem, ali i ja sam bila za ovu haljinu, divna boja i divno izgledas!
    sve najlepse zelje za mladence :)

    ОдговориИзбриши
  6. Super izbor je ova haljinica, bas sa merom i lepo ti stoji :)
    Ono sa odobravanjem slika mi je jaaako poznato :D

    ОдговориИзбриши
  7. Da li mi mozes reci gde gledas Put za Ejvonli? :) odlicna haljina! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Na RTV (Vojvodina) 1 ima radnim danom od 20h, a reprize su valjda subotom ujutro. Mada, kad imaju da prenose nešto direktno (utakmice, koncerte i sl.), ne puste seriju :-(

      Избриши
  8. Cipelice su stvarno sjajne..a ti si prelepo izgledala. Haljinica je pun pogodak. Čestitke sestri i neka uživa u bračnom životu :)

    ОдговориИзбриши
  9. Jao, divna si stvarno! :) I ja bih volela da bacim pogled i na venčanicu ako se sestra bude složila.

    ОдговориИзбриши

Постави коментар