My makeup bag


As you can see, my makeup bag is very small so I don't carry so many stuff around, just a few essentials that help me to survive when I'm outside the house :-) Paper tissues and hand creme are too large to fit in, but I carry them in my handbag all the time. Besides them, I rarely go somewhere without my lip balm, mascara, antibacterial hand gel and current nail polish. 

Kao što vidite, moj neseser za šminku je vrlo mali, tako da u njega može da stane samo nekoliko osnovnih stvari, koje mi pomažu da preživim van kuće :-) Papirne maramice i krema za ruke su preveliki da bi stali, ali i njih uvek ubacim u torbu zajedno s neseserom. Evo šta se ovog leta nalazi u ovoj roze torbičici:

1) Maskara. Obično koristim Pupa, ali sam htela malo da promenim i uzela ovu Lumene Natural Code

2) Maybelline Popstick. Leti retko koristim prave ruževe, pa kada želim da nanesem malo boje, posegnem za ovim jer, pored toga što daje diskretnu boju usnama, ne isušuje ih poput većine ruževa.

3) Balzam za usne. Nemam neki omiljeni, svaki put uzmem neki drugi. Uzela sam ovaj Hemanis koji se proizvodi u Srbiji, dobar je. 

4) Gel za dezinfekciju 

5) Lak za nokte. Ponesem onaj koji tog dana imam i na rukama, za slučaj da zatreba hitna popravka.

6) Turpija za nokte. Ova se već malo deformisala od upotrebe, ali je volim jer je mala i čvrsta. 

Šta se nalazi u vašoj pokretnoj torbici za šminku i da li vam je teško da odaberete samo nekoliko stvarčica? 

Коментари

  1. *Aleksandra,uglavnom sa sobom nosim papirne maramice (Fresh,Gloria),labelo za usta (Pink Guava,Soft Rose ili Born Lippy Strawberry).
    Pre nego što krenem uvek namažem kremu za lice ili ponesem (Multiactiv Revitaderm-za suvu kožu).I neki lak za nokte (Golden Rose,Aura Inches).
    Za kosu obavezno nosim Dax short&neat,jer mi smiruje kovrdžavost kose.
    Tu je uvek i voda Jana,barem pola litre.Neseser naravno,zaboravim.Nemam naviku da ga nosim,osim ako to nije torba-neseser.
    Tada obavezno pakujem i Dove sapun od šea putera ili grejpfruta.Ono što nemam je termalna voda u spreju za osveženje i nastojaću da je nabavim.Takođe i EOS balzam od letnjeg voća ili dinje.Čisto zbog lakog nanošenja na obe usne i lepog pakovanja.

    ОдговориИзбриши
  2. Volim ove Maybelline Popsticks, imala sam jednog prošlo ljeto i stalno sam ga koristila jer super miriše :)) Vjerovala ili ne, moj neseser je još manji od tvog i unutra doslovno ide par Neofena i dva crvena ruža, za svaki slučaj. Maramice uvijek zaboravim pa ih žicam od dečka ili već standarno kupujem po trafikama :)

    ОдговориИзбриши
  3. Ja uglavnom šminku uopšte ne nosim sa sobom, osim labela ili ruža koji nosim tog dana. Maramice su naravno uvek tu ;)

    ОдговориИзбриши

Постави коментар