New In


Stiže jedan mali new in post, sa zlatnim detaljima u glavnoj ulozi. Tu su mekane baletanke iz Office Shoes i ova šljašteća Koton torbica (pretpostavljam da ću je nositi na venčanja, doček Nove godine i slično). 

Nisam mogla da odolim Aura Nano ruževima, mnogo mi se dopada što su tako mali; lako staju u svaku torbu, pa i džep. Ja se obično uhvatim za 1-2 ruža pa stalno nosim njih, a ostale ignorišem; stoga je dobro što mogu uzeti ove male za promenu, pa ako mi i dosade, nije strašno. Htela sam da kupim Bombaj, ali ga nije bilo, pa sam odabrala dve ružičaste nijanse, Paris (levo) i  New York (desno). 

Коментари

  1. Baš mi se sve sviđa :) Balerinke djeluju jako udobno i sviđa mi se zlatni detalj :)

    ОдговориИзбриши
  2. Slatko :) Dobri su ti ruževi, meni je Nice omiljeni.

    ОдговориИзбриши
  3. ove baletanke su preslatke, moram ih ošacovati :D

    ОдговориИзбриши
  4. Jedno vrijeme i ja koristim samo jedan ili dva ruža, dok ostale ignorišem.Obično to budu neki koje sam tek kupila. :)
    Prelijepe ružičaste boje <3 <3
    ... i baletanke su mnogo lijepe.

    ОдговориИзбриши
  5. Baletanke su super. I ja koristim njihove ruzeve bas zbog toga sto su manji i veoma sam zadovoljna kvalitetim.. Trenuto imam dve nijanse roze boje Paris i Acapulco.

    ОдговориИзбриши
  6. Torbica je moj favorit. Volim bilo sto sto sljasti. :D

    ОдговориИзбриши
  7. Baletanke su divne, divne. :)
    Moram da bacim pogled na Aurine Nano ruževe, svi ih hvale, a ovaj New York deluje kao prava stvar za ovo februarsko sivilo. :)

    ОдговориИзбриши

Постави коментар