Pre-birthday mood: off


Kako ste mi danas? Ja sam vesela jer se približava datum kada ću opet videti svoju porodicu i provesti neko vreme s njima, a uzbuđena sam i zbog toga što ću upoznati svoju sestričinu. Takođe pregovaram sa samom sobom oko još nekih putovanja koje bi trebalo da realizujem do kraja godine, ali o tom potom. 

Ipak, rođendan, koji je sledeće nedelje, ću provesti ovde, mada ne osećam neko preterano uzbuđenje pri pomisli na to. Haha, to je jedan od znakova starenja, kad te nije briga što ti je rođendan. No dobro, dotad ima još nekoliko dana, možda se stanje promeni. Pogotovo ako se častim novim knjigama - što me podseti da treba da obiđem neke sajtove da vidim čime bih mogla da obogatim svoju biblioteku. A verovatno će biti nešto i za vas krajem leta :-) Šta vi najviše volite da vam poklanjaju? 

Nisam ništa fotografisala ove nedelje, ali imam nekoliko slika od prošlog meseca koje, čini mi se, nisam pokazala ovde. 

Na slikama: Kotor, sem slike br.2 koja je iz Budve

Коментари

  1. Najvise volim kada mi neko pokloni knjige ili nakit!:-) I naravno uvek sam ya varijantu kesa pa da sama kupim sta mi treba ( ovo se naravno odnosi samo na clanove uze porodice)

    ОдговориИзбриши
  2. Ja sam svake godine ful uzbuđena oko rođendana, uvijek mi čitav travanj bude posvećen uživanju, shoppingu i slavlju, doslovno se pretvorim u malo dijete haha :) Općenito ne volim iznenađenja, pogotovo u vidu poklona tako da uglavnom volim unaprijed dogovoriti što želim ili mi treba i onda sam opet jako sretna kad to dobijem :)

    ОдговориИзбриши

Постави коментар