Blue shutters

These wooden shutters are among my favourite things here in Montenegro. I just love their vintage look and various colours and I grab every opportunity to pose in front of them. 
Drvene žaluzine spadaju u omiljene mi stvari u Crnoj Gori. Uglavnom su beli, zeleni ili, u ovom  slučaju, plavi. Kad god ugrabim priliku, dosađujem suprugu da me slika ispred nekog od njih.
Nedavno sam kupila ovaj Diva's Kit (PUPA) i veoma sam zadovoljna. Set čine maskara (Extra black) i olovka za oči (koja na drugom kraju ima gumicu za brisanje, ako slučajno razmažemo prilikom nanošenja), spakovane u svetlucavu srebrnu futrolu. U nju se po potrebi mogu dodati još 1-2 stvarčice i sve lako staje u tašnu. Preporučujem da probate ako negde naiđete na ovaj set, više se isplati nego kupovati pojedinačno, a veoma je praktičan.
A sada nešto čime i nisam toliko zadovoljna, Eveline mleko za sunčanje. Uprkos tome što dugo traje (ne mora da se utrljava svaki čas), blago svetluca i lako je za nanošenje, ima neprijatan miris koji je najsličniji mirisu onih losiona za potamnjivanje. Manje od pola sata nakon nanošenja i počinjete da se osećate kao krdo kamila. Piše da sadži kakao buter, verovatno je to u pitanju. I da ponovo naglasim da je ovo losion za sunčanje i da ne sadrži sredstvo za potamnjivanje. Što se mene tiče, ovo više neću kupovati.

Коментари

  1. Jao, kako su lepe sličice, stalno bih se slikala na tom mestu, hehe :)

    ОдговориИзбриши
  2. Slazem se sa Psycho Cat, jako ljepe slicice.. I ja se obozavam slikati pored nekih starih zaluzina ili ogromnih vrata.. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Joj od kad nisam videla pupinu kozmetiku. Oni imaju najbolje sjajeve <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ovde u CG stalno imaju njihove proizvode na nekim akcijama, a ambalaža im je preslatka. Već merkam čime ću sledeći put da se počastim.

      Избриши

Постави коментар