Instapost

Nedavno sam otvorila profil na Instagramu (nije vezan za blog već je više privatni), tako da ću uglavnom tamo kačiti sličice iz svakodnevnog života, a na zvaničnoj Facebook stranici će, kao i dosad, biti obaveštenja o novim postovima i linkovi ka zanimljivim tekstovima ili sajtovima koje otkrijem i tek poneka moja sličica.  Dakle, danas je na redu jedan mali oktobarski rezime, ponajviše sačinjen od fotografija sa Instagrama. Još uvek nisam pohvatala sve vezano za ovu aplikaciju (mada i nije komplikovano), ali idem korak po korak. 
1. Prvi selfi sa stomačićem 2. Uvek obilazim oko ovog odeljka, ali još uvek odolevam 3. Džemper kakav sam kupila pre 2 godine u Pragu se sada prodaje u našem H&M, nije li to žalosno? 4. Jedina serija koju trenutno pratim (radije gledam reprizu reprize Herkula Poaroa nego premijeru tupavih serija kakve nam uglavnom serviraju na TV). 


1. Lenčarenje kod kuće 2. Ako hoćete da svi na ulici gledaju u vas, samo kupite buket cveća, neverovatno 3. Grazia Shopping Night 31. oktobra, ušla sam da na brzinu kupim 3 stvari i zbrisala pre nego što je počela prava gužva 4. Ovde se pravim da spavam, usput izgledajući kao da smišljam svakakve podlosti.


1. Pogodite s kim spavam kad je muž na putu 2. Probala sam i čuvenu američku pitu od jabuka, nije nešto i mnogo je slatka i veštačka; one sarajevske su sto puta bolje 3. Biranje doručka 4. Šetnja po opalom lišću, sjajan osećaj


1. Uvek se radujem kad idem na aerodrom da nekog dočekam, ovog puta mamu 2. Pogledala sam ''Maleficent''; nisam htela u bioskopu da gledam jer je sinhronizovan zbog dece, a ja odavno nisam dete pa mi je draže da slušam original 3. Gubljenje vremena, vraćam u biblioteku nepročitanu; kakva dosadna knjiga! 4. Nove čizme koje sam kupila.

Коментари

  1. Divna si na prvoj slici sa stomačićem, rastopila sam se :) Meni tako fali Frida tu u Rijeci, tako mi je čudno spavati sama u krevetu, zavidim ti na druženju sa Emicom :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Verujem, sigurno ti je mnogo teško, čovek se tako veže i navikne na njihovo toplo, umirujuće prisustvo. Ja uvek bolje spavam kad je ona tu.

      Избриши
  2. Poaru se uvek rado vracam, a sto se HM tice zaista uzas, nemam reci...

    ОдговориИзбриши
  3. Cestitam na stomacicu! :D I ziveo Poaro, obozavam ga!

    ОдговориИзбриши
  4. Stigla si na instagram! :)) ne vidim da si napisala korisnicko ime... javljaj koje je :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. U pravu si, nisam napisala ime. Imaš link ispod header-a, piše Instagram pa klikneš na to i otvori se moj profil :-)

      Избриши
  5. Ovaj post ti je fenomenalan. Stvarno divna slika sa stomačićem :)
    Znaš li već šta nosiš?
    Ja sam postala tetka pre nekih 6 meseci, tako da sam od tada potpuno nekako druga osoba :)

    Želim još ovakvih postova. Komentari koji prate fotke su super!
    http://marinamarry.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Rekoše mi da je dečak (mada znam da mogu i da pogreše, pa ne uzimam ništa zdravo za gotovo, ionako mi je svejedno).
      Hvala na lepim rečima.

      Избриши
  6. Draga ovo su divne vesti i zelim ti svu sve srecu na svetu :)
    Hvala za sve komentare koje si mi posla,ali slabo stizem, a ni komp mi ne radi.

    Mogle bi se potraziti na instagramu.Moj profil je tatjanataktata.Imam dosta slika sa bebom, koje samo tamo objavljujem :)

    Pozz <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, Tatjana. Verujem da te je bebac preokupirao, zapravo se čudim kako postižeš da budeš koliko-toliko redovna u blogovanju, svaka čast.

      Избриши
  7. Danas naišla na ovaj blog - predivno.
    Želim sreću sa trbuščićem; bit ćeš i sebi i drugima sve slađa kako bude rastao (ili ja ovo sebe tješim, moj je takav da me već dragi zeza kad čuje da idem prema sobi: "Oooo, evo trbuha, sad će mi Iva!").

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kakav divan komentar <3 Hvala ti mnogo i srećno i tebi sa svojim ''balonom'', možemo posle da upoređujemo utiske :-)

      Избриши

Постави коментар