Shoes, shoes everywhere


Već mesecima unazad planiram da malo sredim svoju kolekciju cipela, odnosno, pročeprkam po kutijama u kojima se nalaze i propisno ih označim. Za ovu iznenadnu motivaciju mogu da zahvalim Random Cat, koja se na Instagramu pohvalila da je zavela red među svojim kutijama, pa sam i ja rešila da se pokrenem jer mi je već dosadilo da preturam tražeći određeni par koji se, gle čuda, obično nađe u poslednjoj kutiji koju pogledam. Meni većina obuće stoji po cipelarniku i ormarima, tako da ovo i nije bio toliko veliki posao kao što se isprva činilo, svega petnaestak kutija. U međuvremenu je pao mrak, pa sam rešila da sa poslom (koji podrazumeva i fotografisanje) nastavim sutra. Možda i ovaj post nekome posluži kao podsetnik? 
Dugo nisam koristila efekte na slikama, pa sam se malo poigrala, nadam se da nije ispalo suviše naporno za gledanje :-)


Коментари

  1. Ove prve su ti prelepe, a ovo je jedini nacin da kutije ostanu sredjene i na svom mestu :)

    ОдговориИзбриши
  2. Jao pa genijalno ti je ovo sa slikama na kutijama :D
    Inace, ja kutije odmah bacim ili iskoristim za nesto drugo..nikad ne drzim obucu u njima..(ako moze neko da mi objasni zasto? ne? haha)
    Ove jeseni sam primetila da imam problem u cipelarniku i da ne moze sve da stane, tako da od narednog para...ovako i ja :D

    ОдговориИзбриши
  3. haha, drago mi je da sam inspirisala nesto korisno :*

    ОдговориИзбриши
  4. Mene čeka baš tako nešto tako da hvala na podsetniku :D Divne su ti cipelice :)

    ОдговориИзбриши
  5. ovo je odlična ideja, pogotovo tko drži cipele u kutijama...ja ih držim u ormaru za cipele pa ih odmah vidim čim ga otvorim, ali mislim da je bolje za cipele da su u kutijama.

    ОдговориИзбриши
  6. ja sam velika obožavateljica cipela, a pogotovo onih na visoku petu. imam 5453413213536654454544 pari cipela i nedavno sam se riješila cca 30-ak pari. bilo je teško odvojiti se od njih jer me za mnoge vežu divne uspomene, ali eto, bilo je vrijeme. :D međutim, nije da sam bosa. ormari su mi i dalje pretrpani! :D

    ОдговориИзбриши
  7. I meni su prve favorit. Jako dobra fora organizovanja obuće :)

    ОдговориИзбриши

Постави коментар