Nedelja u slikama

 Već sam bila počela da planiram neku vrstu prolećnog čišćenja, znate već, vađenje lepršavih pastelnih stvari iz dubina ormara (i kupovinu nekih novih), šišanje, izlete i slično, ali sam se prešla. Nisam ja očekivala leto u martu, razume se, ali nisam očekivala ni minus deset i prste koji žele da mi otpadnu od hladnoće. Uveliko me je sramota što vas redovno obaveštavam da sam bolesna kao da sam osoba s najjadnijim imunitetom na svetu; mislim da za deset godina nisam bila bolesna koliko u poslednjih 6 meseci i to sve zato što sam dala dete u vrtić. Ono tamo redovno pokupi neki virus i prenese svojoj dragoj majci tj.meni i šta ću onda. Februar nam je prošao u znaku gripa, svi smo se kolektivno porazboljevali, a čak nam je i pas navukao neku prehladu. Nedelju dana nisam mogla da mrdnem iz kuće od temperature i vrtoglavice, tako da mi se nakupila gomila obaveza (i zaostalog posla) koje sad rešavam jednu po jednu. Da se malo razveselim, uplatila sam Grčku za maj, tako da imam (još) nešto čemu mogu da se radujem; poslednjih godina ne uspevam ništa da isplaniram unapred, tako da je ovo za mene veliki korak. 

Kako se ulenjim kad ne pišem blog - čim propustim desetak dana, bude mi teško da se vratim ponovnom kuckanju ovde. Da li se i vama to dešava?
Ovo je knjiga koju sam poklonila na društvenim mrežama povodom blogorođendana, nisam pravila neku pompu jer sam bila bolesna, tako da je Dorijan otputovao za Bosnu. Od ponedeljka očekujte nove postove o knjigama. Lep vikend vam želim! 

Коментари

  1. Ova kasna zima nas je sve iznenadila :), nadam se da su boljke prošle i da sa novom energijom očekuješ proleće (još malo, još malo!). Moram priznati da mi je prelepo posmatranje snežne idile" kroz prozor (uz strahovanje od džinovskih ledenica), ali je minus stvarno nepodnošljiv, ili smo se kolektivno nešto razmazili poslednjih godina, kada nam je mraz i sneg dolazio "na kašičicu". I sama sam ovih dana nešto "kenjkava", hvatam sebe da, ipak, maštam o toplijim danima. Divno za Grčku i sve pohvale na velikodušnosti - nadam se da će buduća čitateljka uživati u "Dorijanu"!:) Jedva čekam nove prikaze knjiga, a fotke su fantazija, kao i uvek.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bila sam tako kilava u februaru da me prosto sramota same sebe, haha. Baš tako, sneg je super kad se posmatra s bezbedne udaljenosti.

      Избриши

Постави коментар