Week in pics


1. Malo sam obnavljala svoju garderobu - nisam mogla da odlučim između ove dve stvari, pa sam na kraju kupila obe (H&M), slikaću ih i za blog ovih dana 2. A kupovala sam i za svog dečaka, naravno 3. Morala sam da uslikam ovo divno nebo 4. Ovo sam spremila da jedem za ručak i fotografisala, kad se ipostavilo da ovaj puž od heljde u sebi ima sir. Ja ne volim sir, pa je ovo na kraju pojeo moj muž; baš sam se razočarala,u pekari nije pisalo da ima nešto unutra.
 Šetnja Gradskim parkom u Zemunu
Odlučila sam da vam ipak (na brzinu) pokažem i koje sam dečje knjige naručila s Lagunine akcije. Imam 2 bojanke sa nalepnicama (koje mi se toliko sviđaju da imam želju sama sve da izlepim), bojanka s brojevima uz koju dođe paletica vodenih boja (mi ipak bojimo drvenim bojicama jer je Ogi premali za akvarel), tu je slikovnica Tri praseta koja sadrži i nekoliko stranica za bojenje i povezivanje tačaka i Hoću da budem slikovnica gde dobijete dečaka od kartona zakačenog trakom i onda ga ubacujete u razne situacije. 
1. Uživala sam u knjižici ''Popis'' Erlenda Lua (koji je gostovao tokom Noći knjige, uzgred) 2. i 3. Mami je bio rođendan, a ove godine smo odabrali da odemo na ručak u Burrito Madre - mnogo je kul mesto, ima lep izbor hrane i za nas vegetarijance, zabranjeno je pušenje, a dobili smo i besplatne slatkiše. Ima i knjiga na policama, pošto je ovde ranije bio kafe Biblioteka) 4. Dugo nije bilo ljiljana na blogu, ove sam kupila mami i sad joj miriše ceo stan

Коментари

Постави коментар